Üvegfólia konfigurátor

Kíváncsi rá hogyan nézne ki a SkyFol ablakfólia az üvegein? Nézze meg alkalmazásunkban a fólia telepítése utáni külső és belső nézeteket!Tovább

SkyFol Energy

Írja be üvegei paramétereit és nézze meg, hogy a SkyFol ablakfólia mennyi energiát szűr ki már az ablakoknál!Tovább

Hőmérséklet csökkentés ablakfóliával

Szeretne több fokkal hűvősebbet otthonában? Fény hő nélkül? Igen már ez is lehetséges!Tovább

Szilánkvédelem

Védje szeretteit az üvegszilánkoktól! SkyFol biztonsági ablakfóliával üvegtörés esetén a szilánkokat a fólia összetartja, azok nem okoznak sérülést.Tovább

UV védelem

Védje szeretteit az UV sugárzás veszélyeitől, mint a bőr idő előtti öregedése, a szemlencse elszürkülése, vagy elváltozások kialakulása!Tovább

Keresés

Kövessetek bennünket a facebook-on

Blog

Ablakfólia online oktató sorozat - XI. A fakulás

2016-04-06 07:21:48

Sokszor kaptam már telefont, hogy fakulás ellen keresnek UV védő fóliát. Ezek a telefonbeszélgetések...Tovább

Blog

Ablakfólia műszaki paraméterek

2016-05-23 12:12:57

Teljes napenergia visszatartás? Látható fényáteresztés? Mégis mit jelentenek ezek az értékek? Az alá...Tovább

Belátásvédelem

Nem szeretné, hogy nappal belássanak?

Biztonság

Maximális védelem amerikai gyártóktól!

UV védelem

Védje szeretteit az UV sugárzás veszélyeitől, mint a bőr idő előtti öregedése, a szemlencse elszürkülése, vagy elváltozások kialakulása!

SkyFol S12

A legerősebb védelmi szint az iparágban, hogy nyugalma legyen!

SkyFol XT47CV

Brutális hővédelem tükrözés és sötét nélkül!

Az ablakfólia előnyei

Szeretne ablakfólia segítségével több fokkal hűvösebbet nyáron otthonában? Kevesebbet költene a hűtésre? Szeretné, ha az ablakokon csak a fény jönne be a szobába, hő nélkül? Csökkentse otthona hűtési költségeit, szűrje a besugárzott hőt már az ablakoknál. A SkyFol hővédő ablakfólia a besugárzott energia akár 91%-át ki tudja szűrni, ezzel drasztikusan csökkentve a hűtési energia igényeket. Az ablak előtt állva elmúlik az égető érzés és a klímát is visszakapcsolhatja pár fokozattal. Ha pedig elmegy otthonról akkor is sokkal hűvösebb lesz a lakása mikor hazaér, nem melegszik fel annyira, mint ablakfólia nélkül. Számos mérés bizonyította már, hogy a fóliázott lakásokban 5-6 fokkal is hűvösebb lehet, mint az ablakfólia nélküliekben.

Nagyon zavaró lehet, ha otthonunkban belátnak olyan helységekbe, ahova nem szeretnénk. Ha lehúzzuk a rolót, vagy behúzzuk a sötétítőt, akkor kapcsolhatunk lámpát nappal, ami elég kiábrándító. Van erre hatékony megoldás. Miközben helységeink világosak maradnak a feltelepített belátásvédő ablakfóliák eltakarják helységeinket a kíváncsi szemek elől.

Az Ön és szerettei érdekében feltétlen érdemes biztonsági ablakfóliával ellátni a belső üvegfelületeket. A SkyFol biztonsági fóliák nemzetközi minősítések sorával rendelkeznek, számíthat rájuk baleset esetén. Az üveg törésénél egyben tartják a szilánkokat, ezzel védve szeretteink testi épségét.

Elkerülheti, hogy valaki az üvegen keresztül jusson be a lakásba, miközben nem is fog látni semmit, ha átnéz az üvegein. A biztonsági ablakfólia már 100 mikron vastagságtól alkalmas a rács kiváltására, lényegesen magasabb esztétikai értéket adva az ingatlannak, mint egy fémszerkezet az ablak előtt.

Szeretné, ha bőre tovább szebb maradna? Védené gyermeke bőrét a káros UV sugárzástól? Gyermekeknél az UV káros hatása fokozottabb, mivel az ő szervezetükben még nem alakultak ki az erősebb védelmi mechanizmusok. Védje szerettei és a saját bőrét SkyFol ablakfóliával!